Rutger van Barneveld nieuwe ambassadeur FUN Foundation
04 oktober 2020 

Rutger van Barneveld nieuwe ambassadeur FUN Foundation

Als FUN zijn we blij om te melden dat wij zanger/entertainer Rutger van Barneveld mogen verwelkomen als onze nieuwe ambassadeur. 'Gelukkig heb ik een mooie opleiding af kunnen ronden. Helaas geldt dit niet voor iedereen, terwijl ik vind dat dat een recht moet zijn voor ieder kind. Recht hebben op goede scholing. Toen ik via Irene de Jong (secretaris/ambassadrice) in aanraking kwam met de FUN Foundation en me verdiepte in wat zij als stichting voor een geweldig werk leveren in het Gambiaanse dorp Aljamdu, wilde ik mijn steentje hier graag aan bij dragen. Hopelijk kan ik als zanger de FUN Foundation ondersteunen om dit geweldige project te laten slagen.' Meer weten over Rutger? Kijk dan op www.rutgervanbarneveld.com
Over de schrijver
Reactie plaatsen