Peter en Christel - CP PHOTO ART

“Christel en ik steunen de FUN Foundation, omdat wij ten eerste geraakt zijn door de passie van Ron en Irene. Door een simpele communicatie weten zij als geen ander mensen naar zich toe te trekken. Als daarnaast ook hun doel er één van medemenselijkheid is, is onze aandacht al snel getrokken.  Fun Foundation is een kleine stichting met een prachtige boodschap en een krachtig doel. Het is een stichting waar Christel en ik (Peter) graag een beetje bij willen horen. Zo hebben we een eigen constructie bedacht om per verkocht portret € 2,- te doneren vanuit onze professie en om (deels) het nieuwe beeldmateriaal voor Fun Foundation te verzorgen. Een fijn en voldaan gevoel om naast ons werk in de portretfotografie er een doel bij te mogen hebben, waar we ons voor in kunnen zetten. Het doel is mensen blij maken in meerdere opzichten door meerdere mensen: ‘Eendracht maakt macht!’”

David van Gerrevink - Oprichter en eigenaar ludios

“Ik ben Ludios begonnen met de gedachte om een steentje bij te kunnen dragen binnen Nederland. Sport en spel zijn hierin altijd de belangrijke factoren geweest. Dat ik nu ook een bijdrage kan leveren buiten Nederland, is werkelijk een droom die uitkomt.

Ik geloof sterk in het belang van passie in het behalen van doelen en voelde dat dit goed zat bij Ron Brouwer. De visie van FUN Foundation deel ik en daarom draag ik graag bij aan het behalen van de prachtige doelen die het stelt

Ik ben blij dat Ludios met haar expertise nog meer goeds kan doen in de wereld en kijk er naar uit dit samen met FUN Foundation tot uiting te brengen.”