Sponsoren

Verschillende  bedrijven, scholen, verenigingen en particulieren dragen de kinderen in Aljamdu een warm hart toe. Jij kunt hen ook een warm hart toedragen door een sponsorbijdrage te leveren en met ons te gaan samenwerken.  Samen bouwen we aan een mooie toekomst!

Bedrijf

Verschillende bedrijven mogen zich al Vriend van FUN noemen. Zijn ondersteunen ons vanuit liefdadigheid, maar ook vanuit hun Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) beleid.

Als bedrijf kun je ons op diverse manieren ondersteunen. Dit kan middels een donatie, maar wellicht organiseert jouw bedrijf een jaarlijks evenement waar de FUN Foundation bij betrokken kan worden. Of wellicht hebben jullie als bedrijf materialen beschikbaar die bruikbaar zijn voor de school die momenteel wordt gebouwd.

Wil je ons als bedrijf steunen op welke manier dan ook, laat het ons weten. Bekijk onze sponsorpakketten en neem contact met ons op!

Particulier

Als particulier heb je niet alleen de mogelijkheid om een donatie te doen, maar ook om FUN te sponsoren. Je kunt bijvoorbeeld een leuk sponsorloop organiseren of lekkere cupcakes maken en die verkopen aan vrienden en familie. Goed idee toch? Ga snel naar de actiepagina en start je eigen sponsoractie!

School

Organiseren jullie als school altijd een jaarlijkse Kerstmarkt of staat bijvoorbeeld Gambia centraal bij een project? Een goede reden om hier de FUN Foundation bij te betrekken of als goed doel centraal te stellen. Wij helpen je graag met nuttige informatie en de aankleding van je idee of project!

Vereniging

Als speler of vrijwilliger bij een sportvereniging weet je als geen ander hoeveel plezier sporten jou geeft en hoe goed het is voor je ontwikkeling. De kinderen in Aljamdu zijn helaas niet in deze gelukkige omstandigheid. Wil je als vereniging helpen om dit samen met ons wel voor elkaar te krijgen? Dat kan! Je kunt een collecte houden tijdens de rust van de wedstrijd van het 1e elftal of je laten sponsoren voor elk doelpunt wat je maakt.

Daarnaast kun je als vereniging helpen door een FUN-banner rond het hoofdveld te hangen. Dit helpt ons om de naamsbekendheid van de stichting te vergroten.

Wat krijg je er voor terug?

Vanzelfsprekend enorme waardering van ons en de bevolking in Aljamdu! Wij ondersteunen je uiteraard ook met informatie of promotiemateriaal mocht je daar behoefte aan hebben. Daarnaast houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen van onze projecten in Aljamdu via onze nieuwsbrief. Voor de Vrienden van FUN wordt er elk jaar een bijeenkomst georganiseerd.