Donateur

Word donateur en betaal via paypal of IDeal.

Bedankt voor uw donatie!

Help mee!

De FUN Foundation wil duizenden Afrikaanse kinderen helpen door ze scholen en klinieken te bieden en natuurlijk door ze te laten genieten van de sport die ook daar zo populair is: voetbal!

Wat nodig is

Minimaal twee keer per jaar gaat een afvaardiging van de stichting naar Afrika om onze projecten van dichtbij leven in te blazen, om te zien wat er nodig is en natuurlijk ook om te kijken of alles verloopt zoals wij dat voor ogen hebben. Hoe verloopt de bouw van de scholen en de klinieken? Hoe liggen de nieuwe sportvelden erbij? Maken de kinderen vorderingen – en hebben ze meer plezier in het leven?

Scholen, klinieken en voetbalspullen

Om te beginnen vragen we u om financiële steun voor onze projecten in de dorpen waar we schooltjes en klinieken willen opzetten. Daarnaast zijn we natuurlijk nog altijd blij met doeltjes, voetballen, tenues, schoenen, belijning, pylonen en alle andere materialen die nodig zijn om de kinderen op een hoger niveau en met meer plezier te laten spelen.

Belastingaftrekbaar schenken

Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat uw bijdragen – geld of materiaal – op de juiste plek terecht komen. Alle kleine beetjes helpen! Daarbij is het goed om te weten dat de FUN Foundation een ANBI-status heeft. Dat betekent dat uw giften belastingaftrekbaar zijn. Ook voor u helpen alle kleine beetjes, tenslotte.